Борисов ултрасите: Ако искате да го Левски, акциите трябва да са при вас!

„Не сме тук, за да защитаваме корпоративни, частни интереси, лицензи и не ни интересува Закона за хазарта. Това, което нас ни интересува, е единствено и само какво се случва с „Левски“, какви са вашите виждания и как ще я караме оттук нататък“, заяви Степан Хиндлиян, председател на Националния клуб на привържениците на Левски.

Трета футболна агитка иска среща с Борисов

Трета голяма футболна агитка у нас - тази на Локомотив (Пд), пожела среща с премиера Бойко Борисов само в рамките на седмица. Преди дни такава получиха привърженици на Ботев, а в петък ще има и сбирка при министър-председателя с фенове на Левски, отбеляза Дир.

Божков ще се оттегли от Левски ако отнемат лиценза на частните лотарии

Васил Божков ще се оттегли от финансирането на Левски, ако се приемат поправките в Закона за хазарта, които национализират частните лотарии. На срещата между фенове на сините и бизнесмена стана ясно, че той инвестирал в клуба 19 милиона лева за последните 11 месецa, предаде БНТ.

Балъков: Разочарован съм от националния

Аз съм много разочарован от това, което се случи с мен в националния отбор. Трябваше да преглътна много негативизъм. Два-три месеца по-късно още не съм преживял всичко. Изхабих много енергия, вложих много желание. Начинът, по който приключи цялата история обаче беше, доста тежък и неуважителен към мен. Това призна бившият национален селекционер Красимир Балъков пред Тема спорт.

Роналдо: Много съм интелигентен, нямам недостатъци!

Португалската звезда Кристиано Роналдо отново показа огромно самочувствие. Той изрази задоволство от постигнатото в кариерата си, а запитан от DAZN Italia за свой недостатък, португалецът обяви, че няма такъв, отбеляза Дир.